Як ми виробляємо?

yak mi viroblyaemo

Сьогодні в процесі виробництва ми використовуємо декілька промислових технологій сушіння, які дозволяють якнайкраще зберегти натуральні смакові та корисні складові готової продукції ТМ SERGIO.

Технологія виробництва сухофруктів і фруктових снеків

Дослідивши фактично всі наявні технології сушіння, ми зупинили свій вибір на технології, що використовує інфрачервоне випромінювання.

Ця технологія дозволяє здійснювати процес сушіння при невисокій температурі (40-60 °С), що зумовлює практично повне збереження вітамінів, біологічно активних речовин, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів.

Порівняно з конвекційним сушінням, фрукти, ягоди та овочі, що піддані інфрачервоної сушці, після свого відновлення мають смакові якості, максимально наближені до своїх свіжих аналогів.

Отриманий у результаті інфрачервоного сушіння продукт не потребує якихось особливих умов зберігання і стійкий до розвитку мікрофлори. Протягом року продукти можуть зберігатися без спеціальної тари (при низькій вологості навколишнього середовища), при цьому втрати вітамінів становитимуть не більше 5-15 %. У герметичній тарі продукт може зберігатися до двох років.

При підготовці сировини ми не користуємося діоксидом сірки, а також лимонною кислотою й підсолоджувачами. Саме в цьому й полягає головна технологічна перевага всієї продукції ТМ Sergio. Тільки фрукти і нічого зайвого – дієве гасло нашої компанії!

Технологія виробництва плодово-ягідних солодощів

Для виробництва цукерок ТМ "ФрукФетта" ми використовуємо винятково ягоди і фрукти, які були вирощені в Україні.

У фруктово-ягідну масу додаємо лише цукор і сушимо при температурі не вище 55 °С, використовуючи змішану технологію, що поєднує в собі конвекційне та інфрачервоне сушення. Це дозволяє зберегти вітаміни та всі корисні мікроелементи ягід і фруктів.

При цьому наші фруктові цукерки – це не лише смачнючі ласощі, але й повноцінний вітамінний заряд енергії: вранці - з філіжанкою запашної кави, і протягом дня – корисний і здоровий перекус, який завжди під рукою в зручному форматі "батончика".